Volt Bremen

Toate informațiile despre alegerile cetățenești din 2023

Volt este noua voce din Bremen.

Volt este un partid cu adevărat European. Putem rezolva împreună marile provocări ale timpurilor noastre doar având o bază pan-Europeană. Avem reprezentanți în întreaga Europă și învățăm unii de la alții. O politică progresistă care luptă pentru coexistența justă și solidară a oamenilor.

O politică pentru Bremen care îl privește în mod pozitiv și este dedicată unei societăți neutre climatic și juste. Una care acordă prioritate educației în toate sectoarele și susține o democrație vibrantă. Luptăm pemntru Europa și pentru Bremen. Este timpul pentru o nouă politică.

Votează Volt pe 14 Mai în Bremen!

Vino să ne cunoști! Suntem o echipa colorată și diversă. Suntem pasionați să aducem un nou elan în parlamentul din Bremen. Justiția față de mediu și oportunitatea egală la educație reprezintă pasiunea noastră. Interesat(ă)? Atunci urmărește-ne pe social media sau vizitează-ne la un stand informațional din oraș.


Candidații dumneavoastră pentru Bremen:

Vreți să ne susțineți financiar pentru a aduce politici noi în Bremen?

Cei mai bun din Europa pentru Bremen.

Avem contacte în toată Europa și dorim să aplicăm soluții existente din alte orașe și regiuni. Numim această abordare "Best Practice". Ne poți găsi ideile pentru Bremen urmând cele mai bune practici din alte țări în programul nostru electoral:

Punctele de interes

Educație pentru micuții noștri.

^

Educația începută în copilăria timpurie este necesară pentru succesul academic și profesional, în special pentru copiii din mediile mai puțin privilegiate.

 • Mai multe clase cu pregătire duală pentru educatori pentru a acumula experiență practică cât mai devreme și susținere adiționala din partea grupurilor.
 • Ultimul an de grădiniță obligatoriu pentru toți copiii. Acesta oferă copiilor aptitudinile necesare pentru înțelegerea limbii și a normelor sociale în vederea începerii școlii.
 • Mai mulți angajați: Un educator pentru fiecare trei copii cu vârsta sub tre ani și doi educatori la fiecare 15 copii peste vârsta de trei ani.

Un nou început pentru școlile din Bremen.

^

Să facem școlile atractive pentru elevi, profesori și toți angajații.

 • Combatem lispa muncitorilor calificați prin ușurarea intrării incrucișate și prin convertirea cursului de pregătire al profesorilor într-un sistem dual.
 • Imbunătățirea culturii examenelor. Mai multe stagii calitative cu număr redus de examene.
 • Conectarea activă a cluburilor sportive și a lucrătorilor culturali locali cu școlile.

Un model pentru protecția mediului.

^

Guvernul trebuie să fie un exemplu pentru protecția mediului. Companiile și indivizii trebuie să fie susținuți în orice acțiune necesară atingerii neutralității climatice.

 • Verificarea și instalarea de sisteme fotovoltaice, suprafețe de desigilare, acoperișuri verzi și alte masuri legate de energie în toate clădirile și locurile publice.
 • Facilitarea aplicațiilor de finanțare și procedurilor de aprobare pentru renovări legate de energie cu ajutorul digitalizării.
 • Condiționarea permanentă a oricăror subsidii industriale de protecția mediului.

Planificare urbană și mobilitate pentru coexistență.

^

O reformă reală în transport va avea succes numai dacă nevoile tuturor sunt luate în serios și adresate.

 • Luarea unei decizii imediate despre ruta tramvaiului din interiorul Bremenului. Crearea unui circuit neîntrerupt de spații de parcare pentru biciclete.
 • Promovarea întâlnirilor și coexistenței în centrele districtului descentralizate.
 • Îmbunătățirea rutelor pentru biciclete, în special cele care duc din zonele marginale ale orașului în centrul orașului și creșterea frecvenței transportului public pentru a ajuta la decongestionarea traficului.

Îmbunătățirea Bremenului ca o locație de business.

^

Cu un mediu sigur pentru planificări îmbunătățim economia și promovăm invoațiile pentru un management sustenabil.

 • Contracarăm lipsa de muncitori calificați cu permise de muncă eliberate mai rapid, recunoașterea facilă a calificărilor și măsuri de pregătire adecvate.
 • Expansiunea digitalizării administrației pentru comunicăre mai simplă și proces de aprobare mai rapid.
 • Promovarea inovațiilor verzi cum ar fi cele din domeniul hidrogenului.